Beskytt din
nye enhet

Gi den nye enheten sikkerhet i gave

5 måter å sikre den nye enheten på

Sikkerhet først, selfie senere

1. Sikkerhetskopier dataene dine

Lag deretter en sikkerhetskopi av den sikkerhetskopien. Sikkerhetskopiering av dataene dine gjør det mulig å gjenopprette dem selv om huset ditt brenner ned. (For noen ganger kan ens hjem brenne ned, og noen ganger kan du angripes av krypterende gisselvare).

2. Vær smart med passord

Bruk et mangfoldig sett med unike passord for å hindre at cyberkriminelle bruker ett kompromittert passord til å få tilgang til mange av tjenestene dine samtidig. Du bør i tillegg aktivere tofaktors godkjenning overalt der det er tilgjengelig.

3. Bruk et VPN for å sørge for at du ikke spores

Ved å bruke et VPN skjules den faktiske IP-adressen for tjenestene du besøker. Ikke engang Internett-leverandøren din kan se hva du gjør på nettet. Selv i usikrede offentlige WiFi-nettverk blir trafikken din kryptert og umulig å snappe opp.

4. Konfigurer ekstern plassering

Uansett om enheten din ble stjålet eller du ganske enkelt har mistet den, kan du spore, låse og til og med slette den eksternt. Jo raskere du konfigurerer disse funksjonene, dess bedre - ikke vent til enheten din er borte før du begynner å tenke på sikkerheten.

5. Installer en Internett-sikkerhetspakke

Å ta i bruk en betrodd Internett-sikkerhetspakke betyr at du alltid er beskyttet mot virus, trojanere og gisselvare. Du kan også håndtere netthandel, nettbank og all annen surfing uten bekymringer.

Prøv F-Secure TOTAL gratis - Internetsikkerhet og VPN

  • Du kan prøve TOTAL gratis i 30 dager på 3 enheter
  • Ingen kredittkort- eller bankdetaljer er nødvendig
  • Bare fyll ut informasjonen nedenfor, så leder vi deg gjennom installeringen

Installeringsinstruksjoner for Android/iOS/PC/Mac

Logg på Min F-Secure.

Velg „Legg til enhet“ for å installere SAFE.

Last ned og installer SAFE på datamaskinen, nettbrettet eller mobilenheten.

Velg „FREEDOME“ fra den øverste menyen i Min F-Secure for å installere FREEDOME VPN.Logg på med brukernavnet og passordet for Min F-Secure. Velg FREEDOME VPN fra den øverste menyen i Min F-Secure for å installere FREEDOME VPN.

Velg „Installer FREEDOME nå“ for å laste ned og installere det på datamaskinen, nettbrettet eller mobilenheten.Velg „Installer FREEDOME nå“ for å laste ned og installere det på enheten. Åpne FREEDOME og velg Logg på. Velg F-Secure fra listen Velg leverandør.

Åpne FREEDOME og logg på med brukernavnet og passordet for Min F-Secure.Logg på med brukernavnet og passordet for Min F-Secure.

Hvorfor velge F-Secure TOTAL?

Se for å lære mer

Nyheter

Les deg opp på siste sikkerhetstipsene og -triksene