Suojaa
uusi laitteesi

Tietoturva on paras lahja uudelle laitteellesi

5 keinoa uuden laitteesi suojaamiseksi

Suojaus kuntoon ensin ja selfie vasta sitten

1. Varmuuskopioi tiedostosi

Ja tee sen jälkeen varmuuskopiosta varmuuskopio. Huolellisen varmuuskopioinnin avulla voita palauttaa tiedostosi, vaikka talo palaisi. (Sillä toisinaan talo todellakin palaa maan tasalle, ja toisinaan taas kohdalle osuu laitteen tiedot salaava kiristysohjelma.)

2. Valitse salasanasi tarkasti

Käytä kaikissa verkkopalveluissa eri salasanoja, jotka eivät ole keskenään samankaltaisia. Näin varmistat, että verkkorikollisten haltuun joutuneella salasanalla ei päästä käsiksi useampaan käyttäjätiliisi. Lisäksi sinun kannattaa käyttää kaksivaiheista tunnistautumista aina, kun sellainen on tarjolla.

3. Estä verkkoseuranta käyttämällä VPN-palvelua

VPN piilottaa IP-osoitteesi käyttämiltäsi verkkopalveluilta, eikä edes palveluntarjoajasi pääse näkemään, mitä teet verkossa. Lisäksi verkkoliikenteesi pysyy salattuna ja suojassa urkkijoilta jopa julkisissa WiFi-verkoissa.

4. Ota etäpaikannus käyttöön

Jos laitteesi varastetaan tai jos se katoaa, voit paikantaa, lukita ja jopa tyhjentää sen etänä. Mitä pikemmin otat paikannustoiminnot käyttöön, sitä parempi - suojauksesta huolehtiminen on myöhäistä siinä vaiheessa, kun laite on jo kadonnut.

5. Asenna laitteeseen tietoturvaohjelmisto

Luotettavan tietoturvaohjelmiston käyttäminen takaa, että olet aina suojassa viruksilta, troijalaisilta ja kiristysohjelmilta. Voit siis huoletta tehdä verkko-ostoksia, käyttää verkkopankkia tai surffata netissä muuten vain.

Kokeile F-Secure TOTALia ilmaiseksi - Tietoturva ja VPN

  • Voit kokeilla TOTAL-tuotetta ilmaiseksi 30 päivän ajan 3 laitteella
  • Sinun ei tarvitse antaa luottokortin numeroa tai muita maksutietoja
  • Täytä vain alla oleva lomake, ja me opastamme sinua tuotteen asennuksessa.

Asennusohjeet eri laitteille (Android/iOS/PC/Mac)

Kirjaudu My F-Secure -palveluun.

Asenna SAFE valitsemalla ”Lisää laite”

Lataa ja asenna SAFE tietokoneeseen, tablettiin tai mobiililaitteeseen.

Asenna FREEDOME VPN valitsemalla ”FREEDOME” My F-Secure -palvelun ylävalikosta.Kirjaudu My F-Secure -palveluun käyttäjänimellä ja salasanalla. Asenna FREEDOME VPN valitsemalla FREEDOME My F-Secure -palvelun ylävalikosta.

Lataa ja asenna FREEDOME tietokoneeseen, tablettiin tai mobiililaitteeseen valitsemalla ”Asenna FREEDOME nyt”.Lataa ja asenna FREEDOME laitteeseesi valitsemalla ”Asenna FREEDOME nyt”. Käynnistä FREEDOME ja valitse sisäänkirjautuminen. Valitse F-Secure palveluntarjoajien listasta.

Käynnistä FREEDOME ja kirjaudu sisään My F-Secure -palvelun käyttäjänimelläsi ja salasanallasi.Kirjaudu sisään My F-Secure -palvelun käyttäjänimelläsi ja salasanallasi.

Miksi kannattaa valita F-Secure TOTAL?

Katso, niin saat tietää lisää

Uutiset

Lue uusimmat tietoturvavinkkimme