Beskyt din
nye enhed

Giv din nye enhed sikkerhedsgaven

5 måder at sikre din nye enhed på

Sikkerhed først, selfie senere

1. Sikkerhedskopier dine data

Opret derefter en sikkerhedskopi af denne sikkerhedskopi. Sikkerhedskopiering af dine data gør det muligt at gendanne dem, selv hvis dit hus brænder ned. (Sommetider brænder dit hus faktisk ned, og sommetider bliver du ramt af krypterende ransomware).

2. Tænk dig om med adgangskoder

Brug et forskelligt sæt af entydige adgangskoder for at forhindre cyberkriminelle i at bruge én kompromitteret adgangskode til på en gang at få adgang til flere af dine tjenester. Du bør derudover aktivere to-faktorgodkendelse, når den er tilgængelig.

3. Undgå at blive sporet med en VPN

Når du bruger en VPN, er din faktiske IP-adresse skjult for de tjenester, du besøger. Ikke en gang din internetudbyder kan se, hvad du laver online. Selv på usikrede offentlige WiFi er din trafik krypteret og umulig at opsnappe.

4. Opsæt fjernlokalisering

Uanset om din enhed blev stjålet, eller du bare mistede den, kan du fjernspore, -låse og endda -slette den. Jo hurtigere du får opsat disse funktioner, desto bedre – vent ikke med at tænke på sikkerhed, til du har forlagt din enhed.

5. Installer en internetsikkerhedspakke

Når du bruger en pålidelig internetsikkerhedspakke, betyder det, at du altid er beskyttet mod virus, trojanske heste og ransomware. Du kan også foretage dine indkøb og bankforretninger på nettet samt al anden surfing uden bekymringer.

Prøv F-Secure TOTAL gratis - Internetsikkerhed og VPN

  • Du kan prøve TOTAL gratis i 30 dage på 3 enheder
  • Der er ikke brug for kreditkort eller bankoplysninger
  • Du skal blot angive dine oplysninger herunder, og vi fører dig gennem installationen

Installationsanvisninger til Android/iOS/PC/Mac

Log på My F-Secure.

Vælg „Tilføj enhed“ for at installere SAFE.

Hent og installer F-Secure SAFE til din computer, tablet og mobile enhed.

Vælg „FREEDOME“ i den øverste menu i My F-Secure for at installere FREEDOME VPN.Log på My F-Secure med brugernavn og adgangskode til kontoen. Vælg FREEDOME VPN i den øverste menu i My F-Secure for at installere FREEDOME VPN.

Vælg „Installer FREEDOME nu“ for at hente og installere det på din computer, tablet eller mobile enhed.Vælg „Installer FREEDOME nu“ for at hente og installere det på din enhed. Åbn FREEDOME og vælg Log på. Vælg F-Secure fra Vælg udbyder-listen.

Åbn FREEDOME og log på med dit brugernavn og din adgangskode til My F-Secure.Log på med dit brugernavn og din adgangskode til My F-Secure.

Hvorfor vælge F-Secure TOTAL?

Se for at få mere at vide

Nyheder

Læs op på vores seneste sikkerhedstips og -tricks