KOVA ☓ F‑Secure — kovaa turvaa pelaajille

F‑Secure TOTAL

KOVA Esports arvostaa kilpa­pelaajiensa turvallisuutta.

F-Secure TOTAL ‑tieto­turva­paketti sisältää nyt uuden ID PROTECTIONin ja tarjoaa vielä kokonais­valtaisempaa tieto­turvaa, jotta voit pelata huoletta!

KOVA X F‑Secure — kovaa turvaa pelaajille

Kun tieto­kone on tärkeimpiä työ­välineitä, on äärimmäisen tärkeää pitää se suojattuna viruksilta ja haitta­ohjelmilta. Pelaajat tunnistetaan serverillä uniikeista nimistään, ja usein peli­tilit sisältävät myös rahan­arvoisia skinejä — siksi on tärkeää, että myös tieto­turva on kunnossa. F‑Secure ja KOVA Esports haluavat yhdessä rakentaa entistä turvallisempaa kilpa­pelaamis­ympäristöä.

total-device
Täyttä tieto­turvaa pelaajille
Premium-luokan tietoturvapaketti TOTAL sisältää:
  • ID PROTECTION ‑sala­sanojen­hallinta­sovelluksen
  • SAFE-virus­torjunta­sovelluksen
  • FREEDOME VPN ‑yksityisyyden­suojaus­sovelluksen

F-Secure TOTAL ‑pakettiin kuuluu nyt myös ID PROTECTION

TOTAL-asiakkaana saat käyttöösi ID PROTECTION ‑sovelluksen, jonka avulla tiedät ensimmäisenä, jos henkilö­tietojasi löytyy tieto­vuodosta. ID PROTECTION auttaa suojaamaan henkilö­tietosi netissä ja estämään käyttäjä­tiliesi kaappauksen. Lue lisää ID PROTECTIONista.

Mitä F‑Secure TOTAL ‑tietoturva sisältää?

Turvaa salasanasi ja henkilötietosi

Enää ei tarvitse muistaa jokaisen pelialustan tunnuksia! F‑Secure ID PROTECTIONin avulla tallennat kaikki salasanasi, kirjautumis­tunnuksesi, PIN-koodisi sekä pankki­tunnuksesi helposti ja turvallisesti. ID PROTECTION monitoroi sähköposti­osoitteitasi tieto­vuotojen varalta 24/7, joten tiedät ensimmäisenä, jos henkilö­tietojasi vuotaa nettiin.

Pysäytä virukset ja haitta­ohjelmat

Virus­torjunta suojaa laitteesi viruksilta, kiristys- ja vakoilu­ohjelmilta ja troijalaisilta. F‑Secure SAFE ‑tietoturva poistaa automaattisesti haitallisen sisällön laitteeltasi. Koneesi pysyy toiminta­kunnossa, ja pelit pyörivät vaivatta.

Suojaa yksityisyyttäsi

Enää ei tarvitse miettiä, seuraako joku tekemisiäsi verkossa. F‑Secure FREEDOME VPN suojaa datasi niin, ettei kukaan muu pääse siihen käsiksi. Se myös salaa laitteesi IP-osoitteen, joten virtuaalisen sijaintisi vaihtaminen onnistuu helposti. Peli­tilisi ja ‑tietosi ovat entistä paremmassa turvassa.

Suojaa jokaiselle laitteelle

Missä tahansa pelissä tiimi on vain niin vahva kuin sen heikoin jäsen. Näin on myös laitteidesi turvallisuuden kanssa. F‑Secure TOTAL ‑tietoturva­paketti suojaa kaikki laitteesi, yksityisyytesi ja sala­sanasi yhdellä tilauksella. Sen asentaminen on vaivatonta kaikkiin tieto­koneisiin ja mobiili­laitteisiin, ja tilausta voi hallinnoida My F‑Secure ‑tililtä.

kova-team

Testaa F‑Securea tietoturvasi suojaamisessa 30 päivää ilmaiseksi

Tietokone on yksi pelaajan tärkeimmistä työ­välineistä, mutta usein asian­mukainen suojautuminen haitta­ohjelmilta ja viruksilta unohtuu pelatessa. KOVA Esports ja F‑Secure haluavat yhdessä rakentaa entistä turvallisempaa pelaamis­ympäristöä, ja olemme yhdessä testanneet virus­torjunnan soveltuvuutta pelaamiseen varmistaaksemme, että se sopii myös kilpailulliseen pelaamiseen.

KOVA Esportsin pelaajat käyttävät F‑Securea aktiivisesti, esimerkiksi Lauri ”Pietola” Hietala on käyttänyt F‑Securea jo usean vuoden ajan.

Laurin kommentit F‑Securen tuotteista: ”Joskus pienempänä virus­torjunnat hidastivat ja vaikeuttivat pelaamista, mutta F‑Securen kanssa pelaaminen toimii saumattomasti ilman ongelmia.”

Hanki F‑Secure TOTAL

3 laitteelle

1 vuodeksi

79,99 €

Osta nyt

7 laitteelle

1 vuodeksi

119,99 €

Osta nyt
Kaikki hinnat sisältävät ALV:n. Cleverbridge AG on F‑Securen jälleen­myyjä ja kumppanisi kaikissa ostoksissa, jotka teet tässä verkko­kaupassa.

Miksi F‑Secure on luotettava tieto­turva­kumppani?

Maailmassa on vain kourallinen yrityksiä, joilla on yli 30 vuoden kokemus kyber­turvallisuudesta. Vielä harvempi on pystynyt säilyttämään asiakkaidensa luottamuksen kaikissa tilanteissa, ja vielä harvemman liike­toiminnot sijaitsevat maassa, jonka hallitus ei voi pakottaa yrityksiä yhteis­työhön kansalaistensa vakoilemiseksi.
cyber-security-flag-white

Tekniset tiedot

Kaikkiin TOTAL-tilauksiin sisältyy 10 sähkö­posti­osoitteen monitorointi tieto­vuotojen varalta.

Identiteetin monitorointi tieto­koneella toimii My F‑Secure ‑palvelun kautta. Sala­sanojen automaattinen täyttö on käytettävissä Chrome- ja Firefox-selaimissa.

FREEDOME VPN on saatavilla maailman­laajuisesti tiettyjä Lähi-idän maita ja Kiinaa lukuun ottamatta. Voit tutustua kattavaan luetteloon maista, joissa FREEDOME on saatavilla.

Tuetut käyttöjärjestelmät

Windows 7 (SP1), Windows 8.1, Windows 10, macOS 10.14 (Mojave) tai uudempi, iOS 12.1 tai uudempi, Android 6.0 tai uudempi. ARM-pohjaisia tabletteja ei tueta.

Kielivaihtoehdot

dansk, Deutsch, English, español, español latino­americano, français, français canadien, italiano, lietuvių, Neder­lands, Norsk, polski, português, português brasileiro, suomi, svenska, tiếng Vit, русский, 日本語, 繁體中文 (香港)