Premium-luokan tietoturvapaketti

F‑Secure TOTAL

TOTAL on 30 vuoden kokemukseemme pohjautuva premium-luokan tietoturva­paketti sinulle, laitteillesi ja kodillesi.

Hanki F‑Secure TOTAL

3 laitteelle
1 vuodeksi
79,99 €
Osta nyt
5 laitteelle
1 vuodeksi
99,99 €
Osta nyt
7 laitteelle
1 vuodeksi
119,99 €
Osta nyt
Kaikki hinnat sisältävät ALV:n. Cleverbridge AG on F‑Securen jälleenmyyjä ja kumppanisi kaikissa ostoksissa, jotka teet tässä verkkokaupassa.

Mitä F‑Secure TOTAL sisältää?

  • Lataamasi tiedostot tarkistetaan saman tien automaattisesti.
  • Vältyt haitallisilta verkkosivustoilta selauksen suojaustoiminnon ansiosta.
  • Laitteesi suojataan viruksia, kiristysohjelmia ja vakoiluohjelmia vastaan.
SAFE-tietoturva

Maailman johtava virus­torjunta­sovellus pohjautuu 30 vuoden kokemukseen tieto­turva-alalta. Voit myös asettaa lapsille sääntöjä, jotka luovat terveet rajat laitteiden käytölle.

FREEDOME VPN

Tämä yksityisyyttä varjeleva sovellus sai erikois­maininnan 300 VPN-sovelluksen riippumattomassa vertailussa. Se piilottaa laitteesi muilta käyttäjiltä netissä.

ID PROTECTION

Ota online­identiteettisi hallintaasi ja minimoi vaara sille, että rikolliset ottavat tilisi haltuunsa ja varastavat henkilöllisyytesi. Luo vahvoja sala­sanoja, säilytä niitä suojatusti ja käytä niitä millä tahansa laitteella.

Mikä tekee TOTALista premiumin?

Tuetut käyttöjärjestelmät

Windows 7 (SP1), Windows 8.1, Windows 10, macOS 10.14 (Mojave) tai uudempi, iOS 11 tai uudempi, Android 5.0 tai uudempi. ARM-pohjaisia tabletteja ei tueta.

Saatavuus

Saatavilla ympäri maailman pois lukien Bahrain, Iran, Kuwait, Oman, Qatar, Saudi-Arabia ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Kielivaihtoehdot

dansk, Deutsch, English, español, español latinoaméricano, français, français canadien, italiano, lietuvių, Nederlands, norsk, polski, português, português brasileiro, suomi, svenska, tiếng Việt, русский, 日本語, 繁體中文 (香港))

Hanki F‑Secure TOTAL

Premium-luokan kyberturvallisuuspaketti sinulle, laitteillesi ja kodillesi
Osta hintaan 79,99 €

Miksi F‑Secure on luotettava tietoturvakumppani?

Maailmassa on vain kourallinen yrityksiä, joilla on yli 30 vuoden kokemus kyber­turvallisuudesta. Vielä harvempi on pystynyt säilyttämään asiakkaidensa luottamuksen kaikissa tilanteissa, ja vielä harvemman liike­toiminnot sijaitsevat maassa, jonka hallitus ei voi pakottaa yrityksiä yhteis­työhön kansalaistensa vakoilemiseksi.
cyber-security-flag