F‑Secure Logo

Älä tule huijatuksi netissä

F‑Secure SAFE suojaa sinua

Kokeile ilmaiseksi

Kotimainen tietoturva ilmaiseksi 4 kk ajan

  • Kokeilujakso ei velvoita sinua ostamaan tuotetta.
  • Sinun ei tarvitse antaa maksukorttisi tietoja tai muita maksutietoja kokeillaksesi tuotetta.
Image alt text

Säästy huijauksilta ja kalastelu­yrityksiltä

Kalastelusähköpostien määrä on kasvanut huomattavasti. Jos selaimesi ei ole suojattu eikä tunnista haitallisia sivuja, saatat avata väärän linkin ja huomaamattasi päätyä esimerkiksi väärennetylle verkkopankkisivulle. Jos syötät vahingossa tällaiselle sivulle pankkitunnuksesi, saattaa rikollinen päästä suoraan käsiksi pankkitietoihisi. Pankkitunnuksilla käytetään usein myös muita palveluja, jolloin riski kohdistuu myös muihin tärkeisiin palveluihin.

Muista suojata myös mobiililaitteet

Jo noin 47 prosenttia suomalaisista käyttää nettiä mobiilisti*. Ostokset, laskujen maksu ja sähköpostin käyttö on kätevää hoitaa tabletilla tai älypuhelimella. On tärkeä muistaa suojata kaikki käytössä olevat laitteet, sillä virusten määrä on kasvanut huomattavasti ja kaikki suojaamattomat mobiililaitteet ovat jatkuvasti alttiina niiden hyökkäyksille.

*TNS Gallupin toteuttama NetTrack-tutkimus

47 %

suomalaisista käyttää nettiä mobiilisti*

*TNS Gallupin toteuttama NetTrack-tutkimus

Suojaudu viruksilta ja haittaohjelmilta

Osa viruksista ja haittaohjelmista tekevät rahaa kehittäjilleen. Ne myyvät edelleen henkilökohtaisia tietoja, kuten yhteystietoja, kuvia ja muita tiedostoja. Koneen saastuttanut haittaohjelma saattaa päästä luottokortti- ja pankkitietojen avulla suoraan käsiksi kuluttajan rahoihin. Ohjelmat saattavat kiristää myös maksamaan rahaa lukitun koneen avaamiseksi.

Näin F‑Secure SAFE suojaa sinua

Kotimainen tietoturva F‑Secure SAFE on luotu suojaamaan sinua netissä, sillä haluamme, että voit nauttia elämästäsi ilman turhia murheita. F‑Secure SAFE varmistaa, että voit huoletta selata Internetiä, tehdä verkko-ostoksia, katsella videoita, kuunnella musiikkia ja pitää yhteyttä perheeseesi. Lisäksi se antaa kattavan suojan haittaohjelmia ja huijausyrityksiä vastaan. Palkittu tietoturvamme suojaa PC- ja Mac-tietokoneet sekä älypuhelimet ja tabletit. Lue lisää →

Osta nyt ja säästä –25 %

Osta hintaan 44,90 €

3 laitteelle | 1 vuodeksi