Bäst skydd

F-Secure SAFE

SAFE är tillförlitligt, lätt att använda och innehåller avancerad internetsäkerhet.

Skydda ditt privatliv på alla enheter

F‑Secure SAFE är ett prisbelönt internet security som skyddar dig mot virus, trojaner och ransomware. SAFE ser även till att din bankanslutning är säker så att du kan shoppa och göra bankärenden säkert. Om du har barn kan du ställa in surftider och blockera olämpligt innehåll — på datorer, mobiler och surfplattor.

Nyckelfunktionerna som skyddar dig

Virusskydd

Håll dina enheter skyddade från virus, trojaner, ransomware och spionprogram med vår pris­belönta antivirus-teknologi.

Virusskydd

Virusskydd skyddar dig mot skadeprogram som samlar in och distribuerar din personliga information. F‑Secure SAFE genomsöker alla filer och applikationer automatiskt. Om virus identifieras meddelas du omedelbart och får anvisningar om hur du tar bort dem.

Surf- och bankskydd

Det kan vara riskfyllt att hantera pengar online. Utforska internet, handla online och betala dina räkningar utan bekymmer.

Surf- och bankskydd

Med Surfskydd är du trygg från skadliga och farliga webbsidor, och det garanterar säkerhet och sekretess. Med Bankskydd får du veta när du befinner dig på en säker banksida, och det skyddar uppkopplingen till sidan så att dina pengar är trygga.

Hitta din telefon

Är du rädd för att bli av med telefonen? Du kan hitta din borttappade Android- eller iOS-telefon med Finder. Du kan även låsa och radera data på din Android-telefon genom att fjärransluta.

Hitta din telefon

Det är lätt att lokalisera din telefon via My F‑Secure. Med Android kan du även låsa en borttappad enhet eller radera all information som bilder och e-postmeddelanden för att hindra andra från att komma åt den.

Familjeskydd

Barn tillbringar mycket tid online. Skydda dina barn med vår Föräldra­kontroll och sätt gränser för deras skärmtid, blockera till­träde till webbsidor med skadligt innehåll och mycket mer.

Familjeskydd

Sätt gränser och se efter din familjs välmående genom att begränsa skärmtid och blockera åtkomst till webbsidor beroende på innehåll: vuxen, våld, shopping, hazardspel, sociala medier osv.

Köp F‑Secure SAFE

Upp till 3 enheter
1 år

649 kr
Köp nu
Bästsäljare
Upp till 5 enheter
1 år

849 kr
Köp nu
Upp till 7 enheter
1 år

1 049 kr
Köp nu
Moms ingår i alla priser. Cleverbridge AG är F‑Secures återförsäljare och din partner vid alla köp i den här butiken.

Världens bästa skydd

F-Secure SAFE är vinnaren av Best Protection Award 2018 från AV-TEST, en globalt erkänd oberoende testorganisation. I noggranna tester mot verkliga hot har SAFE plockat höga poäng under hela året.

Vårt engagemang för förstklassiga produkter må vinna utmärkelser, men den verkliga belöningen är när du, vår kund, väljer oss för att skydda ditt digitala liv.

Prova F‑Secure SAFE utan kostnad

  • Prova gratis i 30 dagar på tre enheter
  • Provperioden innebär inte att du måste köpa produkten
  • Det krävs inte kreditkort eller bankuppgifter för att använda produkten under provperioden

Videoklipp

F‑Secure SAFE – Skydda ditt liv på alla enheter

F‑Secures forskningschef Mikko Hyppönen får en utmaning hos frisören. Mikko kommer tillbaka med sina bästa säkerhetstips.

Söker du ett mer heltäckande skydd?

Total säkerhet och sekretess

F‑Secure TOTAL erbjuder ett fullständigt skydd för din säkerhet och integritet på nätet. En prenumeration innehåller F‑Secure SAFE för alla enheter och F‑Secure FREEDOME VPN som upprätthåller din sekretess online.

Vanliga frågor

Lär dig mer i F‑Secure Community

Se vanliga frågor