Beste beskyttelse

F-Secure SAFE

SAFE er pålitelig, brukervennlig og avansert internettsikkerhet.

Beskytt livet ditt på alle enheter

F‑Secure SAFE er en prisbelønt programserie for internettsikkerhet som beskytter deg mot virus, trojanere og ransomware. SAFE sørger også for trygg tilkobling til nettbanken. Du kan sette grenser for barnas skjermtid. Du og familien kan surfe trygt — på både datamaskiner og mobilenheter.

De viktige funksjonene som sørger for at du er trygg

Virusbeskyttelse

Beskytt personvernet og sikkerheten – hold enhetene trygge for virus, trojanere og spionprogrammer.

Virusbeskyttelse

Virusbeskyttelse beskytter deg mot skadeprogrammer som kan innhente og distribuere personlig informasjon om deg. For å hindre infeksjoner vil F‑Secure SAFE automatisk skanne alle filer og programmer. Hvis det blir funnet virus, varsles du umiddelbart og får instruksjoner om å fjerne dem.

Nettleser- og nettbankbeskyttelse

Håndtering av penger på nettet kan være risikofylt. Gjør nettsøk, kjøp på nettet og betal regningene dine uten bekymringer.

Nettleser- og nettbankbeskyttelse

Nettleserbeskyttelse beskytter deg mot skadelige og farlige nettsider for å sørge for sikkerhet og personvern. Nettbank­beskyttelse gir deg beskjed når du åpner en nettbank og sikrer forbindelsen til bankstedet slik at pengene dine er trygge.

Finn telefonen din

Er du redd for å miste telefonen? Du kan finne en tapt Android- eller iOS-telefon med Finder. Du kan også fjernlåse eller -slette dataene fra Android-telefonen.

Finn telefonen din

Det er enkelt å sjekke hvor telefonen er, i My F‑Secure-tjenesten. I Android kan du også låse en tapt enhet eller slette all informasjonen for å hindre at andre får tilgang til personlige filer som fotografier og e-post.

Familiebeskyttelse

Barn bruker mye tid på nettet. Beskytt barnas sikkerhet ved å fastsette grenser for skjermtid og blokkere skadelig innhold.

Familiebeskyttelse

Sett grenser og ta vare på familien ved å angi grenser for skjermtid og blokkere tilgang til nettsider basert på nett­side­innhold: porno, vold, shopping, pengespill, sosiale medier og så videre.

Kjøp F‑Secure SAFE

Opptil 3 enheter
1 år

kr 545
Kjøp nå
Bestseller
Opptil 5 enheter
1 år

kr 745
Kjøp nå
Opptil 7 enheter
1 år

kr 945
Kjøp nå
Bruker du SAFE allerede?

Forny gjeldende abonnement eller administrer enhetene dine

Alle priser inkluderer MVA. Cleverbridge AG er F‑Secure-forhandleren og din partner for alle kjøp i denne butikken.

Den beste beskyttelsen i verden

F-Secure SAFE er vinneren av «Best Protection Award 2018» fra AV-TEST, en globalt anerkjent testorganisasjon. SAFE har vært kraftig evaluert mot ekte trusler, men SAFE har tatt topp plasseringer igjennom hele året.

Vår forpliktelse til å utmerke oss vinner priser, men den virkelige belønningen er når du, vår kunde, velger oss for å beskytte ditt digitale liv.

Prøv F‑Secure SAFE gratis

  • Gratis prøveperiode i 30 dager for 3 enheter
  • Prøveperioden forplikter deg ikke til å kjøpe produktet
  • Bruk av produktet i prøveperioden krever ikke at du oppgir noen kredittkort- eller bankdetaljer

Videoer

F‑Secure SAFE — Beskytt livet ditt på alle enheter

F‑Secures sjefsforsker Mikko Hyppönen utfordres hos frisøren. Mikko kommer tilbake med sine beste sikkerhetstips.

Leter du etter enda mer omfattende beskyttelse?

Total sikkerhet og personvern

F‑Secure TOTAL gir full beskyttelse av sikkerhet og personvern på nettet. Med ett abonnement får du F‑Secure SAFE Internett-sikkerhet for alle enheter og F‑Secure FREEDOME VPN som ivaretar personvernet på nettet.

Vanlige spørsmål

Finn ut mer i F‑Secure-fellesskapet

Se vanlige spørsmål