Parasta tietoturvaa

F-Secure SAFE

SAFE on luotettava, helppokäyttöinen ja kehittynyt tietoturvaratkaisu.

Suojaa kaikki laitteesi

F-Secure SAFE on palkittu tietoturvaohjelmisto, joka suojaa sinua viruksilta, troijalaisilta ja kiristysohjelmilta. SAFE suojaa myös pankkiyhteytesi. Voit asettaa aikarajoituksia lastesi internetin käytölle. Koko perheesi voi surffata turvallisesti niin pöytäkoneilla kuin mobiililaitteilla.

Tärkeimmät ominaisuudet, jotka takaavat suojauksesi

Antivirus

Suojaa yksityisyytesi ja varmista tietoturva — pidä laitteesi turvassa viruksilta, troijalaisilta ja vakoiluohjelmilta.

Antivirus

Antivirus suojaa laitteesi haittaohjelmilta, jotka saattavat kerätä ja jakaa henkilökohtaisia tietojasi. F‑Secure SAFE torjuu virustartunnat tarkistamalla kaikki tiedostot ja sovellukset automaattisesti. Jos se havaitsee viruksia, saat siitä heti ilmoituksen ja virusten poisto-ohjeet.

Selaus- ja verkkopankkisuojaus

Rahojen käsitteleminen verkossa voi olla riskialtista. Surffaa netissä, tee verkko-ostoksia ja maksa laskusi huoletta.

Selaus- ja verkkopankkisuojaus

Selaussuojaus pitää sinut poissa haitallisilta tai vaarallisilta verkkosivuilta ja varmistaa tietoturvasi. Verkkopankkisuojaus tarkistaa käyttämäsi pankki­sivuston turvallisuuden, suojaa yhteyden ja pitää rahasi turvassa.

Etsi puhelimesi

Pelkäätkö kadottavasi puhelimesi? Finder-toiminnolla voit tarkistaa Android- tai iOS-puhelimesi sijainnin. Voit myös lukita Android-puhelimen tai pyyhkiä siitä tiedot myös etänä.

Etsi puhelimesi

My F-Secure ‑palvelussa voit helposti tarkistaa puhelimesi sijainnin. Voit myös lukita kadonneen Android-laitteen tai pyyhkiä siitä tiedot niin, etteivät muut pääse käsiksi henkilö­kohtaisiin tiedostoihisi, kuten valokuviin ja sähköposti­viesteihin.

Suojaa koko perheesi

Lapset viettävät paljon aikaa netissä. Voit varmistaa lastesi Internetin käytön turvallisuuden rajoittamalla lasten ruutuaikaa ja estämällä haitallisen sisällön.

Suojaa koko perheesi

Huolehdi perheesi turvallisuudesta rajoittamalla laitteiden käyttöaikaa sekä estämällä pääsy esimerkiksi verkko­kauppoihin, sosiaaliseen mediaan tai sivustoille, jotka sisältävät aikuis­viihdettä, väkivaltaa tai uhkapelejä.

Osta F-Secure SAFE

Jopa 3 laitteelle
1 vuodeksi
59,90 €
Osta nyt
Suosituin

Jopa 5 laitteelle
1 vuodeksi
79,90 €
Osta nyt
Jopa 7 laitteelle
1 vuodeksi
99,90 €
Osta nyt
Oletko jo SAFE-käyttäjä?

Jatka tilaustasi tai hallinnoi laitteitasi

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n. Cleverbridge AG on F-Securen jälleenmyyjä ja kumppanisi kaikissa ostoksissa, jotka teet tässä verkkokaupassa.

Maailman paras suojaus

F-Secure SAFE on AV-TESTin Best Protection 2018 -palkinnon voittaja. AV-TEST on kansainvälisesti tunnustettu testiorganisaatio. SAFE keräsi läpi vuoden parhaat pisteet tiukoissa testeissä aitoja tietoturvauhkia vastaan.

Sitoutumisemme erinomaisuuteen tuo palkintomenestystä, mutta todellinen palkinto on se, kun sinä, asiakkaamme, luotat meihin digitaalisen elämäsi suojaamisessa.

Kokeile ilmaiseksi

  • Kokeile ilmaiseksi 30 päivää 3 laitteella
  • Kokeilujakso ei velvoita sinua ostamaan tuotetta
  • Sinun ei tarvitse antaa maksukorttisi tietoja tai muita maksutietoja kokeillaksesi tuotetta

Videot

F-Secure SAFE — Suojaa kaikki laitteesi

F-Securen tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen käy kampaajalla ja kuulee tietoturvavinkkejä. Mikko kertoo myös omat parhaat turvallisuusvinkkinsä.