F‑Secure SAFE

Kotimaista tietoturvaa PC- ja Mac-tieto­koneille, äly­puhelimille ja tableteille

Suojaa kaikki laitteesi

F-Secure SAFE on palkittu tietoturvaohjelmisto, joka suojaa sinua viruksilta, troijalaisilta ja kiristysohjelmilta. SAFE suojaa myös pankkiyhteytesi. Voit asettaa aikarajoituksia lastesi internetin käytölle. Koko perheesi voi surffata turvallisesti niin pöytäkoneilla kuin mobiililaitteilla.

Tärkeimmät ominaisuudet, jotka takaavat suojauksesi

Virustentorjunta

Suojaa yksityisyytesi ja varmista tietoturva — pidä laitteesi turvassa viruksilta, troijalaisilta ja vakoiluohjelmilta.

Virustentorjunta

Virustentorjunta suojaa laitteesi haittaohjelmilta, jotka saattavat kerätä ja jakaa henkilökohtaisia tietojasi. F‑Secure SAFE torjuu virustartunnat tarkistamalla kaikki tiedostot ja sovellukset automaattisesti. Jos se havaitsee viruksia, saat siitä heti ilmoituksen ja virusten poisto-ohjeet.

Selaus- ja verkkopankkisuojaus

Rahojen käsitteleminen verkossa voi olla riskialtista. Surffaa netissä, tee verkko-ostoksia ja maksa laskusi huoletta.

Selaus- ja verkkopankkisuojaus

Selaussuojaus pitää sinut poissa haitallisilta tai vaarallisilta verkkosivuilta ja varmistaa tietoturvasi. Verkkopankkisuojaus tarkistaa käyttämäsi pankki­sivuston turvallisuuden, suojaa yhteyden ja pitää rahasi turvassa.

Etsi puhelimesi

Pelkäätkö kadottavasi puhelimesi? Finder-toiminnolla voit tarkistaa Android- tai iOS-puhelimesi sijainnin. Voit myös lukita Android-puhelimen tai pyyhkiä siitä tiedot myös etänä.

Etsi puhelimesi

My F-Secure ‑palvelussa voit helposti tarkistaa puhelimesi sijainnin. Voit myös lukita kadonneen Android-laitteen tai pyyhkiä siitä tiedot niin, etteivät muut pääse käsiksi henkilö­kohtaisiin tiedostoihisi, kuten valokuviin ja sähköposti­viesteihin.

Suojaa koko perheesi

Lapset viettävät paljon aikaa netissä. Voit varmistaa lastesi Internetin käytön turvallisuuden rajoittamalla lasten ruutuaikaa ja estämällä haitallisen sisällön.

Suojaa koko perheesi

Huolehdi perheesi turvallisuudesta rajoittamalla laitteiden käyttöaikaa sekä estämällä pääsy esimerkiksi verkko­kauppoihin, sosiaaliseen mediaan tai sivustoille, jotka sisältävät aikuis­viihdettä, väkivaltaa tai uhkapelejä.

Osta F-Secure SAFE

Jopa 3 laitteelle
1 vuodeksi

59,90 €
Osta nyt
Suosituin

Jopa 5 laitteelle
1 vuodeksi

79,90 €
Osta nyt
Jopa 7 laitteelle
1 vuodeksi

99,90 €
Osta nyt
Oletko jo SAFE-käyttäjä?

Jatka tilaustasi tai hallinnoi laitteitasi

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n. Cleverbridge AG on F-Securen jälleenmyyjä ja kumppanisi kaikissa ostoksissa, jotka teet tässä verkkokaupassa.

Kokeile ilmaiseksi

  • Kokeile ilmaiseksi 30 päivää 3 laitteella
  • Kokeilujakso ei velvoita sinua ostamaan tuotetta
  • Sinun ei tarvitse antaa maksukorttisi tietoja tai muita maksutietoja kokeillaksesi tuotetta

“Client Securitylle myönnettiin BEST PROTECTION 2016 AWARD vakuuttavasta, yhden­mukaisesti koko vuoden toimineesta tietoturvasta.” — Maik Morgenstern, CTO (AV‑TEST GmbH)

F-Securen virustentorjunta­teknologialle on myönnetty AV‑TESTin Best Protection ‑palkinto nyt jo viisi kertaa. Tätä teknologiaa käytetään myös F‑Secure SAFE ‑tuotteessa.

Videot

F-Secure SAFE — Suojaa kaikki laitteesi

F-Securen tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen käy kampaajalla ja kuulee tietoturvavinkkejä. Mikko kertoo myös omat parhaat turvallisuusvinkkinsä.