F‑Secure SAFE

Internet security kaikille laitteille

Osta F‑Secure SAFE

 

Jopa 3 laitteelle
1 vuodeksi
59,90 €
Osta nyt

Suosituin

Jopa 5 laitteelle
1 vuodeksi
79,90 €
Osta nyt

 

Jopa 7 laitteelle
1 vuodeksi
99,90 €
Osta nyt
Kaikki hinnat sisältävät ALV:n. Cleverbridge AG on F‑Securen jälleenmyyjä ja kumppanisi kaikissa ostoksissa, jotka teet tässä verkkokaupassa.

Mitä F‑Secure SAFE ‑tietoturva sisältää?

safe-three-devices-award

Pysäyttää virukset ja haittaohjelmat

F‑Secure SAFE ‑tieto­turva on palkittu tieto­turva­ohjelmisto, joka suojaa laitteesi haitta­ohjelmilta.

Pysäyttää virukset ja haittaohjelmat

Virusten­torjunta suojaa laitteesi haitta­ohjelmilta kuten viruksilta, kiristys- ja vakoilu­ohjelmilta ja troijalaisilta. F‑Secure SAFE ‑tieto­turva tarkistaa automaattisesti kaikki tiedostot ja sovellukset, ja turvaa laitteesi poistamalla haitallisen sisällön.

Surffaa turvallisesti

Voit käyttää inter­netiä huoletta, sillä F‑Secure SAFE ‑tieto­turva tarkistaa reaali­aikaisesti, että avaamasi sivustot ovat turvallisia.

Surffaa turvallisesti

Selauksen suojaus ‑ominaisuus tekee nettisurffailusta huoletonta, koska F‑Secure SAFE ‑tieto­turva estää haitallisten sivustojen avaamisen. Haitalliset sivustot saattavat pyrkiä esi­merkiksi varastamaan yksityisiä tietojasi tai ujuttamaan haitta­ohjelmia laitteeseesi.

Suojaa rahasi

F‑Secure SAFE ‑tieto­turva suojaa verkko­pankki­toiminnot, verkko-ostokset ja muut rahaan liittyvät toiminnot.

Suojaa rahasi

Pankki­toimintojen suojaus turvaa verkko­maksut ja verkko­pankki­sivustot entistäkin paremmin. Se katkaisee vaaralliset yhteydet käyttäessäsi rahaa verkossa ja estää tietojesi sieppaus­yritykset.

Tietoturvaa kaikille laitteille

Suojaa kaikki tieto­koneesi, kannettavasi, puhelimesi ja tablettisi yhdellä tilauksella.

Tietoturvaa kaikille laitteille

F‑Secure SAFE ‑tieto­turva on helppo tapa suojata kaikki laitteesi yhdellä tilauksella. Voit asentaa F‑Secure SAFE ‑tieto­turvan vaivattomasti kaikkiin tieto­koneisiisi ja mobiili­laitteisiisi ja hallinnoida tilaustasi My F‑Secure ‑tililtäsi.

Tekniset tiedot

Tuetut käyttöjärjestelmät

Windows 7 (SP1), Windows 8.1, Windows 10, macOS 10.14 (Mojave) tai uudempi, iOS 11 tai uudempi, Android 5.0 tai uudempi. ARM-pohjaisia tabletteja ei tueta.

Kielivaihtoehdot

čeština, dansk, Deutsch, eesti, English, español, español latinoamericano, français, français canadien, magyar, italiano, Nederlands, Norsk, polski, português, português brasileiro, română, slovenščina, suomi, svenska, tiếng Vit, Türkçe, ελληνικά, български, русский, 简体中文, 繁體中文 (臺灣), 日本語, 繁體中文 (香港)