Forny F‑Secure Internet Security

Støtten for Internet Security avvikles, men vi har gode nyheter til deg. Du kan nå oppgradere til bedre beskyttelse til samme pris som Internet Security.

Oppgrader til F‑Secure Total til samme pris som Internet Security

Internet Security som er kjøpt før 14. februar 2023, kan ikke lenger fornyes. Som takk for at du er kunde av oss tilbyr vi deg nå F‑Secure Total til samme pris som Internet Security. Total har alle funksjonene som var i det tidligere produktet, i tillegg til ny beskyttelsesfunksjonalitet som sikrer deg mot dagens trusler. Alt i én enkel app.

Sikre alle enhetene dine

Mobiltelefoner og nettbrett trenger også beskyttelse. Total sikrer datamaskinene og mobilenhetene dine med ett abonnement. Du kan til og med dele lisensene med familiemedlemmer. Det har alt du trenger i én strålende enkel app.

Beskytt passordene dine

Total fjerner stresset forbundet med å huske passord og sikre dataene dine på nettet. Opprett sterke passord, oppbevar dem i et sikkert hvelv og fyll dem ut i nettjenester automatisk.

Forny F‑Secure

Oppdater beskyttelsen til Total nå og få bedre beskyttelse til samme pris som Internet Security.

 
3 enheter
1 jaar
kr 999 Spar 45 %*
kr 545Kjøp nå
Mest populære
3 enheter
2 jaar
kr 1 499 Spar 34 %*
kr 995Kjøp nå
 
10 enheter
2 jaar
kr 2 099 Spar 38 %*
kr 1 295Kjøp nå
  • Gratis støtte
  • 30 dagers pengene tilbake-garanti
  • Tilgjengelig for PC, Mac Android og iOS
  • Sikker betaling

*Rabattert pris bare for det første kjøpet. Tilbudet gjelder til 31. oktober 2023. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Alle priser er medregnet MVA. Cleverbridge GmbH er F‑Secure-forhandler og partneren din for alle kjøp i denne butikken.

Få flere funksjoner med F‑Secure Total

Den nye beskyttelsen sikrer digitale øyeblikk, minner, passord og nettbank og netthandel på alle enheter. I tillegg vil du fremdeles ha de samme funksjonene som var inkludert i det forrige produktet ditt.

Internet Security

Anti­virus

Hold enhetene trygge mot virus, trojanere, løsepengevirus, annonseprogrammer, tasteloggere, spionprogrammer og andre skadeprogrammer med den prisbelønte teknologien vår.

Nettleser­beskyttelse

Utforsk internett og beskytt deg mot skadelige og farlige nettsteder for å ivareta sikkerheten og personvernet.

Beskyttelse mot løsepengevirus

Vær i forkant av nettkriminelle og beskytt deg mot den økende trusselen fra løsepengevirus.

Nettbank­beskyttelse

Nettbank­beskyttelse gir deg beskjed når du går inn i en trygg nettbank, og holder pengene dine trygge ved å sikre tilkoblingen.

Passord­behandling

Lagre og få tilgang til passordene sikkert fra enhver enhet. Få beskjed om svake og gjenbrukte passord og generer sterke passord.

Automatisk utfylling av legitimasjon

Logg på tjenester på nett raskere og enklere ved å fylle ut sikkert lagrede brukernavn og passord automatisk.

Hjelp ved identitetstyveri

Få eksperthjelp hvis du skulle bli offer for identitetstyveri eller hvis personopplysningene dine er lekket på nettet.

Beskyttelse på alle enheter

Beskytt Windows-PC-er, Mac-maskiner og smarttelefoner og nettbrett med Android eller iOS med den samme appen.

Vanlige spørsmål

Dette avhenger av produktet og enheten du bruker. Den enkleste måten er å finne produktikonet eller produktet på enheten, og holde musepekeren over. Vi har satt sammen en trinnvis veiledning som du kan følge.

Hvis Internet Security eller Anti-Virus er utløpt, bør du bedre beskyttelsen nå ved å oppgradere til F‑Secure Total til vår spesielle introduksjonspris.

Total beskytter deg mot de nyeste truslene via et stort utvalg sikkerhetsfunksjoner, og har også beskyttelse for mobilenheter. Du får full sikkerhet, personvern, identitetsbeskyttelse og foreldrekontroll — alt i én brukervennlig app.

Den eldre versjonen av Internet Security (kjøpt før 14. februar 2023) selges ikke lenger, og eksisterende brukere kan oppgradere til Total (se over). Hvis du imidlertid har kjøpt Internet Security etter 14. februar 2023, kan du fornye abonnementet ved å logge på My F‑Secure-kontoen din.

Du finner nyttig veiledning og svar på spørsmål på våre hjelpesider. Velg ditt F‑Secure-produkt for å komme til riktig veiledning. Hvis du fremdeles trenger hjelp eller har spørsmål, kan du kontakte en F‑Secure-ekspert gjennom chat eller telefon via støttesidene våre.

Trenger du støtte?

Les produktveiledningene våre eller kontakt en F‑Secure-ekspert.

Les produktveiledninger

Få hjelp og instruksjoner ved å lese produktveiledningene.

Få støtte

Gå til støttesidene våre for å finne svar, chatte eller kontakte en F‑Secure-ekspert.