Uusi F‑Secure Internet Security

Internet Securityn tuotetuki on päättymässä, mutta meillä on hienoja uutisia sinulle. Voit nyt päivittää parempaan suojausratkaisuun Internet Securitystä maksamaasi hintaan.

Päivitä F‑Secure Total ‑tilaukseen Internet Securityn hinnalla

Ennen 14.2.2023 ostamaasi Internet Security ‑tilausta ei voi enää uusia. Kiitokseksi asiakkuudestasi tarjoamme tilaisuuden tilata F‑Secure Total samalla hinnalla kuin Internet Security. Total sisältää kaikki samat ominaisuudet kuin aiemmin käyttämäsi tuote ja niiden lisäksi myös uusia nykypäivän uhilta suojaavia ominaisuuksia. Ne kaikki ovat käytettävissä yhdellä ja samalla sovelluksella.

Suojaa kaikki laitteesi

Myös matkapuhelimet ja tabletit tarvitsevat suojauksen. Totalilla voit suojata samalla tilauksella sekä tietokoneesi että mobiililaitteesi. Lisäksi voit jakaa tilauksesi lisenssejä perheenjäsenillesi. Se sisältää kaiken tarvittavan yhdessä ja samassa nerokkaan yksinkertaisessa sovelluksessa.

Suojaa salasanasi

Total poistaa huolen salasanojen muistamisesta ja pitää tietosi turvassa verkossa. Voit luoda vahvoja salasanoja, tallentaa ne turvalliseen holviin ja käyttää niitä helposti automaattisen täytön avulla.

Uusi F‑Secure

Päivitä tilauksesi nyt Totaliin, niin saat parannetun suojauksen Internet Securityn hinnalla.

 
 
 
3 laitetta
1 vuosi
99,99  Säästä 40 %*
59,90 Osta nyt
Suosituin
3 laitetta
2 vuotta
149,99  Säästä 33 %*
99,90 Osta nyt
 
10 laitetta
2 vuotta
219,99  Säästä 39 %*
134,90 Osta nyt
  • Ilmainen tuki
  • 30 päivän rahat takaisin ‑takuu
  • Saatavana PC:lle, Macille, Androidille ja iOSille
  • Suojattu maksu

*Alennettu hinta koskee vain ensiostajia. Tarjous on voimassa 31.10.2023 asti. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. ALV sisältyy kaikkiin hintoihin. Cleverbridge GmbH on F‑Securen jälleenmyyjä ja käsittelee kaikki tästä kaupasta tehtävät ostokset.

Hanki lisää ominaisuuksia F‑Secure Totalilla

Uusi suojausratkaisu turvaa digitaaliset hetkesi ja muistosi, salasanasi, verkko-ostokset ja verkkopankin käytön kaikilla laitteillasi. Lisäksi kaikki aiemman tuotteesi tutut ominaisuudet ovat käytettävissä entiseen tapaan.

Internet Security

Virustorjunta

Pidä laitteesi suojassa viruksilta, troijalaisilta, kiristys­ohjelmilta, mainosohjelmilta, näppäilytallentimilta, vakoiluohjelmilta ja muilta haittaohjelmilta palkitun teknologiamme avulla.

Selauksen suojaus

Selaa verkkoa rauhassa pitämällä itsesi turvassa haitallisilta ja vaarallisilta verkkosivuilta ja varmistamalla tietoturva ja yksityisyys.

Suojaus kiristys­ohjelmilta

Pidä verkkorikolliset loitolla ja suojaa itsesi koko ajan yleistyvältä kiristys­ohjelmien uhalta.

Pankki­toimintojen suojaus

Pankki­toimintojen suojaus ilmoittaa, kun siirryt turvalliselle pankkisivustolle, ja turvaa rahasi suojaamalla pankkiyhteytesi.

Salasanojen­hallinta­ohjelma

Säilytä ja käsittele salasanojasi suojatusti millä tahansa laitteella. Saat tiedon, jos olet käyttänyt samoja salasanoja useasti, tai ne ovat heikkoja, jotta voit luoda vahvoja salasanoja niiden tilalle.

Automaattinen tunnistetietojen täyttö

Helpota ja nopeuta kirjautumista verkkopalveluihin täyttämällä turvallisesti tallennetut käyttäjänimet ja salasanat automaattisesti.

Apua identiteetti­varkaus­tilanteissa

Saat asiantuntijaopastusta, mikäli joudut identiteettivarkauden uhriksi tai henkilötietojasi vuotaa verkkoon.

Suojaus kaikille laitteille

Voit suojata Windows- ja Mac-tietokoneesi sekä Android- tai iOS-älypuhelimet ja ‑tabletit samalla sovelluksella.

Usein kysytyt kysymykset

Se riippuu käyttämästäsi tuotteesta ja laitteesta. Helpoin tapa selvittää asia on asettaa hiiren osoitin laitteessa olevan tuotekuvakkeen tai tuotteen päälle. Olemme koonneet vaiheittaiset ohjeet eri tilanteita varten.

Jos Internet Security- tai Anti-Virus-tilauksesi on vanhentunut, sinun kannattaa nostaa suojauksesi tasoa päivittämällä tilauksesi F‑Secure Totaliin tarjoamallamme erikoishinnalla.

Totalin kattavat tietoturvaominaisuudet antavat suojan uusimpia uhkia vastaan ja voit suojata sillä myös mobiililaitteesi. Saat kattavan tietoturvan sekä yksityisyyden, identiteetin ja koko perheen suojauksen yhdessä sovelluksessa.

Internet Securityn (ennen 14.2.2023 ostettu) vanha versio ei ole enää myynnissä, ja sen tällä hetkellä tilanneet käyttäjät voivat päivittää Totaliin (katso tiedot edeltä). Jos olet ostanut Internet Securityn 14.2.2023 jälkeen, voit uusia tilauksesi kirjautumalla My F‑Secure ‑tilillesi.

Ohjesivuiltamme löytyy hyödyllisiä ohjeita ja vastauksia yleisiin kysymyksiin. Valitse vain F‑Secure-tuotteesi, niin sinut ohjataan oikeaan oppaaseen. Jos tarvitset tarkempia ohjeita tai sinulla on muuta kysyttävää, voit ottaa yhteyttä F‑Securen asiantuntijaan chatin kautta tai puhelimitse tukisivuillamme.

Tarvitsetko tukea?

Lue tuotekohtainen käyttöoppaamme tai ota yhteyttä F‑Securen asiantuntijaan.

Lue tuotekohtaisia käyttöoppaita

Voit etsiä ohjeita ja tukea tuotekohtaisista käyttöoppaistamme.

Hanki tukea

Tukisivuillamme voit etsiä vastauksia kysymyksiin, ottaa chat-yhteyden tukeemme tai ottaa yhteyttä F‑Securen asiantuntijaan.