Uusi F‑Secure Anti-Virus ‑tilauksesi

Anti-Viruksen tuote­tuki on päättymässä. Päivitä nyt kattavampaan suojaukseen, niin saat F‑Secure Total ‑tilauksen erikois­hintaan.

F‑Secure Totaliin päivittämisen edut

Anti-Virus-tuotteesi tilausta ei voida enää uusia. Kiitokseksi asiakkuudestasi tarjoamme sinulle tilaisuuden tilata F‑Secure Total alennettuun erikois­hintaan. Total sisältää samat virus­torjunta­ominaisuudet kuin aiemmin käyttämäsi tuote ja niiden lisäksi myös uusia nyky­päivän uhilta suojaavia ominaisuuksia. Ne kaikki ovat käytettävissä yhdellä ja samalla sovelluksella.

Suojaa kaikki laitteesi

Myös matka­puhelimet ja tabletit tarvitsevat suojauksen. Totalilla voit suojata samalla tilauksella sekä tieto­koneesi että mobiili­laitteesi, ja voit jakaa tilauksesi lisenssejä perheen­jäsenillesi. Se sisältää kaiken tarvittavan yhdessä ja samassa nerokkaan yksin­kertaisessa sovelluksessa.

Suojaa sala­sanasi

Total poistaa huolen sala­sanojen muistamisesti ja pitää tietosi turvassa verkossa. Voit luoda vahvoja sala­sanoja, tallentaa ne turvalliseen holviin ja käyttää niitä helposti automaatti­täytön avulla.

Uusi F‑Secure

Päivitä suojauksesi nyt Totaliin, niin saat parannetun suojauksen erikois­hinnalla.

 
 
 
3 laite
1 vuosi
99,99  Säästä 40 %*
59,90 Osta nyt
Suosituin
3 laitetta
2 vuotta
149,99  Säästä 33 %*
99,90 Osta nyt
 
10 laitetta
2 vuotta
219,99  Säästä 39 %*
134,90 Osta nyt
  • Ilmainen tuki
  • 30 päivän rahat takaisin ‑takuu
  • Saatavana PC:lle, Macille, Androidille ja iOSille
  • Suojattu maksu

*Alennettu hinta koskee vain ensi­ostajia. Tarjous on voimassa 31.12.2023 asti. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. ALV sisältyy kaikkiin hintoihin. Clever­bridge GmbH on F‑Securen jälleen­myyjä ja käsittelee kaikki tästä kaupasta tehtävät ostokset.

Hanki lisää ominaisuuksia F‑Secure Totalilla

Uusi suojaus­ratkaisu turvaa digitaaliset hetkesi ja muistosi, sala­sanasi, verkko-ostokset ja verkko­pankin käytön kaikilla laitteillasi. Lisäksi kaikki aiemman tuotteesi tutut ominaisuudet ovat käytettävissä entiseen tapaan.

Virus­torjunta

Pidä laitteesi suojassa viruksilta, troijalaisilta, kiristys­ohjelmilta, mainos­ohjelmilta, näppäily­tallentimilta, vakoilu­ohjelmilta ja muilta haitta­ohjelmilta palkitun teknologiamme avulla.

Selauksen suojaus

Selaa verkkoa rauhassa pitämällä itsesi turvassa haitallisilta ja vaarallisilta verkko­sivuilta ja varmistamalla tieto­turva ja yksityisyys.

Suojaus kiristys­ohjelmilta

Pidä verkko­rikolliset loitolla ja suojaa itsesi koko ajan yleistyvältä kiristys­ohjelmien uhalta.

Pankki­toimintojen suojaus

Pankki­toimintojen suojaus ilmoittaa, kun siirryt turvalliselle pankki­sivustolle, ja turvaa rahasi suojaamalla pankki­yhteytesi.

Sala­sanojen­hallinta­ohjelma

Säilytä ja käsittele sala­sanojasi suojatusti millä tahansa laitteella. Saat tiedon, jos olet käyttänyt samoja sala­sanoja useasti, tai ne ovat heikkoja, jotta voit luoda vahvoja sala­sanoja niiden tilalle.

Automaattinen tunniste­tietojen täyttö

Helpota ja nopeuta kirjautumista verkko­palveluihin täyttämällä turvallisesti tallennetut käyttäjä­nimet ja sala­sanat automaattisesti.

Apua identiteetti­varkaus­tilanteissa

Saat asian­tuntija­opastusta, mikäli joudut identiteetti­varkauden uhriksi tai henkilö­tietojasi vuotaa verkkoon.

Suojaus kaikille laitteille

Voit suojata Windows- ja Mac-tieto­koneesi sekä Android- tai iOS-äly­puhelimet ja ‑tabletit samalla sovelluksella.

Usein kysytyt kysymykset

Se riippuu käyttämästäsi tuotteesta ja laitteesta. Helpoin tapa selvittää asia on asettaa hiiren osoitin laitteessa olevan tuote­kuvakkeen tai tuotteen päälle. Olemme koonneet vaiheittaiset ohjeet eri tilanteita varten.

F‑Secure Anti-Virus ei ole enää myynnissä. Jos Anti-Virus-tilauksesi on vanhentunut, sinun kannattaa nostaa suojauksesi tasoa päivittämällä tilauksesi F‑Secure Totaliin tarjoamallamme erikois­hinnalla.

Totalin kattavat tieto­turva­ominaisuudet antavat suojan uusimpia uhkia vastaan ja voit suojata sillä myös mobiili­laitteesi. Saat kattavan tieto­turvan sekä yksityisyyden, identiteetin ja koko perheen suojauksen yhdessä sovelluksessa.

Ohje­sivuiltamme löytyy hyödyllisiä ohjeita ja vastauksia yleisiin kysymyksiin. Valitse vain F‑Secure-tuotteesi, niin sinut ohjataan oikeaan oppaaseen. Jos tarvitset tarkempia ohjeita tai sinulla on muuta kysyttävää, voit ottaa yhteyttä F‑Securen asian­tuntijaan chatin kautta tai puhelimitse tuki­sivuillamme.

Tarvitsetko tukea?

Lue tuote­kohtainen käyttö­oppaamme tai ota yhteyttä F‑Securen asian­tuntijaan.

Lue tuote­kohtaisia käyttö­oppaita

Voit etsiä ohjeita ja tukea tuote­kohtaisista käyttö­oppaistamme.

Hanki tukea

Tuki­sivuillamme voit etsiä vastauksia kysymyksiin, ottaa chat-yhteyden tukeemme tai ottaa yhteyttä F‑Securen asian­tuntijaan.